Wie zijn wij?

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik ben Jamie Bierens (1984),
woonachtig in Roosendaal en oprichter van JamesB10

Ik ben sinds jaar en dag specialist in het verzorgen van bedrijfs-, sport- en promotiekleding. Het is mijn passie om de klant zo goed mogelijk te adviseren en een mooi product af te leveren. Kwaliteit, service en afspraken nakomen staan bij JamesB10 hoog in het vaandel.

Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche, in combinatie met de kennis van (logo-)bedrukkingen kan ik het totaalpakket aanbieden voor iedere vakman, iedere job en voor elke portemonee.

Samen met mijn leveranciers en partners werk ik optimaal samen om alle zakelijke klanten zo goed mogelijk te voorzien van hun kleding. Ook de particulier is bij mij meer dan welkom!

Waarmee JamesB10 u kan helpen!

Persoonlijk, deskundig advies en hulp plus aandacht bij de keuze voor bedrijfs-, sport- en promotiekleding vindt JamesB10 erg belangrijk. JamesB10 ondersteunt ook klanten die weinig tijd hebben en die een afspraak op de zaak of elders willen. Wij ontzorgen van A tot Z en komen graag naar u toe in West-Brabant. Samen komen we tot het perfecte en gewenste eindresultaat!

Persoonlijke aandacht

Het onderscheidend vermogen van JamesB10 ligt op het gebied van aandacht en advies geven aan onze klanten. Altijd denken we mee en zorgen we voor een snelle levering. 

Betaalbaar

Wat zeker ook goed is om te weten is dat JamesB10 door een groot netwerk en grootschalige inkoop altijd kan leveren tegen een scherpe prijs. JamesB10 staat voor de juiste prijs, voor ieder budget!

Samenwerking

JamesB10 vindt goed klantencontact van reuzebelang, daarom zijn we ook altijd gericht op de langere termijn. Uw wensen en onze expertise leveren gegarandeerd het perfecte resultaat op.

Kennis

JamesB10 heeft al ruim 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van stoffen, materialen en (logo-) bedrukkingen. Zo weet JamesB10 altijd perfect uw wensen optimaal te verzorgen.